Els alumnes del Cicle Formatiu visiten l’Ajuntament

El dia 10 de desembre, els nostres alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa van visitar l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’alcalde Oriol Lozano Rocabruna els va fer d’amfitrió.

La visita tenia l’objectiu de conèixer el funcionament de la institució, tant des del vessant polític com administratiu. En el diàleg que va tenir l’alcalde amb els alumnes, van sorgir temes com la dedicació dels regidors i regidores per dur a terme la seva funció o la relació entre els grups de govern i de l’oposició.

Entrant al detall sobre el funcionament de l’Ajuntament, l’alcalde va exposar als joves diversos espais de participació ciutadana, ja siguin permanents o temporals, com la cogestió de l’Escorxador o el Mulla’t per la Festa Major.

Els i les alumnes, al seu torn, van expressar algunes demandes sobre temes diversos, com ara la construcció d’una piscina municipal o l’oferta de més concerts i activitats per la Festa Major. Lozano va detallar les accions que l’Ajuntament duu a terme respecte als temes exposats.

Donem les gràcies a l’Ajuntament i als alumnes de l’Institut per participar en aquesta activitat educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>