El Cicle Formatiu realitza un taller sobre l’ús de les paraules

El passat dimecres 25 de setembre els dos grups del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa van fer un taller de teatre anomenat “L’ÚS DE LES PARAULES”, a càrrec de PLÀUDITE TEATRE. ESPAI D’ARTS ESCÈNIQUES i gràcies a la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

L’objectiu del taller és adonar-nos del significat de les paraules que tenim assumides amb normalitat, d’aquesta manera podem començar a introduir els canvis necessaris perquè evolucionin cap al trencament de la diferència i els estereotips. Es busca fer un recorregut de respecte, acceptació i pont entre les persones.

A través d’una sèrie d’exercicis lúdics de teatre s’ha descobert com la utilització de les paraules en la vida quotidiana ens porta a la reproducció de la diferència, del desconeixement de l’altre i dels estereotips, i com modificant les paraules i els seus continguts podem crear empatia i respecte.

Ha estat una activitat diferent i molt engrescadora per als joves, que l’han valorat molt positivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>