VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA. CFGM de Gestió Administrativa.

El 26 de gener els nostres alumnes van visitar la seu d’un dels parlaments més antics del món, el Parlament de Catalunya, situat a Barcelona, al parc de la Ciutadella. El guia ens va acompanyar pels espais més emblemàtics del Palau, descobrint la història de l’edifici i explicant les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats que representen el poble de Catalunya.

Vam contemplar l’extraordinària obra “7 de novembre”, d’Antoni Tàpies, que recorda la reunió constituent de l’Assemblea de Catalunya a Barcelona, el 7 de novembre de 1971. També vam passejar pel passadissos dels passos perduts i finalment vam poder contemplar la majestuositat de l’hemicicle.

Posteriorment, vam dirigir-nos al Centre Cultural del Born, per veure la exposició “Els Catalans als camps nazis”, de Montserrat Roig, on es narra el testimoni colpidor de quaranta supervivents deportats als camps de Mauthausen, Ravensbrück, entre d’altres, i on es descriu extensament l’horror de l’univers concentracionari nazi.

Tot el professorat acompanyant voldríem agrair als nostres alumnes el seu interès i la il·lusió mostrada en aquesta sortida.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>