Objectiu: Lliga de Debat 2019

Ens fa molta il·lusió presentar-vos l’equip de debat de 2n de batxillerat, que participarà a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat del 2019. És una competició de dialèctica entre instituts d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i Batxillerat dels territoris de parla catalana, la qual neix a partir de l’experiència de la Lliga de Debat Universitària, sota l’impuls de la Xarxa Vives i de la Federació Escola Valenciana.

Els alumnes que han demostrat més competències i habilitats per ser seleccionats són la Gisela Alandí (2n B), la Mònica Carvajal (2n C), el Marc González (2n C), l’Àlex Pros (2n C) i l’Íker Meneses (2n D).

L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, amb el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips sobre un tema polèmic i d’actualitat. Enguany, el tema de debat triat és: “Calen fronteres entre països?”.

La preparació, que es durà a terme des de l’assignatura de llengua catalana i literatura, incidirà sobretot en la millora de les habilitats comunicatives i en l’adquisició de competències transversals com ara la seguretat, el treball en equip, la creativitat i el respecte.

La competició se celebrarà en dues fases diferents: la fase local a la Universitat Autònoma de Barcelona (febrer 2019) i la fase final que tindrà lloc a la Universitat Abat Oliva CEU, del 3 al 5 d’abril de 2019.

A l’enllaç següent, hi trobareu tota la informació: http://www.vives.org/serveis/lliga-de-debat/lliga-de-debat-de-secundaria-i-batxillerat/edicio-2019/

Comença la competició!

Departament de Llengua catalana i literatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>