CAMÍ DE RONDA

Amb els 3 grups de 2n d’ESO vam anar a fer un tram del Camí de Ronda de Tarragona, un tram que ressegueix la línia de costa des de la platja de l’Arrabassada fins a la Platja de la Móra (aproximadament 8 km).

A les tres sortides de 2n d’ESO el bon temps ens va acompanyar. Vàrem caminar per platges de sorra, penya-segats, roques a la vora del mar, petites cales i pels típics boscos mediterranis de les nostres contrades. Durant el trajecte vàrem observar diferents elements dels ecosistemes litorals, arribant a la platja de la Móra seguint l’horari previst i una mica cansats.

El Camí de Ronda de Tarragona està integrat en la Xarxa de Camins de Tarragona, una xarxa abalisada amb marques grogues de continuïtat que permeten desplaçar-se pels camins dels voltants de Tarragona i que també incorpora la senyalització corresponent als senders de Gran Recorregut (GR) o Petit Recorregut (PR). Aquests camins tenen diverses funcions a més de ser elements per al desplaçament, són espais de lleure, on passejar, córrer o anar amb bicicleta, és a dir, són espais on fer salut i gaudir, ja sigui sol o acompanyat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>