ANELLA VERDA DE TARRAGONA

Amb el grup d’Aula Oberta vam anar a fer un tram del Tomb de l’Anella Verda de Tarragona, sortint des del nostre institut i arribant a Ferran, un poble del municipi de Tarragona que es troba just abans d’arribar a Altafulla (aproximadament 15 km).

Tot i que a l’inici de la ruta va plovisquejar, després vam tenir un temps agradable, amb núvols que tapaven el Sol i que ens van fer més agradable la passejada. Durant el recorregut vam poder veure elements arquitectònics i paisatgístics característics del municipi, observar restes romanes i veure castells medievals. També vam practicar diversos elements d’orientació a la muntanya que ens van fer arribar a Ferran seguint l’horari previst, alguns ja una mica cansats.

El Tomb de l’Anella Verda és un sender d’aproximadament 36 km que voreja el municipi de Tarragona des de la ciutat, passant pel riu Francolí, fins al riu Gaià i retorna per la costa, o bé a la inversa. boscos mediterranis o petites cales. El Tomb de l’Anella Verda de Tarragona està integrat en la Xarxa de Camins de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>