SERVEI COMUNITARI 4 ESO

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Pont del Diable estan cursant el servei comunitari durant el tercer trimestre del curs. Realitzen diferents activitats amb l’Ajuntament de Tarragona, amb la Fundació Aurora i amb Càritas.

L’activitat que fan amb Càritas és una acció de recollida de productes de neteja i d’higiene personal als supermercats Esclat, Dia i Clarel del barri de Sant Salvador. La recollida la fan els dimecres de 5 a 7 de la tarda a la porta dels supermercats. Tot els productes que recullen els donen a Càritas de Sant Salvador i es repartiran entre les famílies del barri que ho necessitin.

La col·laboració amb la fundació Aurora ha sigut netejar dues zones de bosc de Sant Salvador on s’han fet tasques de recollida de branques dels arbres i neteja de l’entorn del bosc. Els alumnes han quedat parats dels molts objectes trobats: rentadores, televisors, cadires, plaques vitroceràmiques, etc.

Si cliqueu sobre la imatge podreu veure les fotos de l’activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>