Llibres de lectura 2019-2020 (tot el curs | tots els idiomes)


FRANCÈS
Francès 1r d’ESO: No han de llegir cap llibre de lectura.
Francès 2n d’ESO: THIERRY, Gallier. La lettre de Cordoue. Collection Évasion (lectures en français facile). Niveau 2. Santillana Français. ISBN: 978-84-294-0931-4
Francès 3r d’ESO: VERNE, Jules. Vingt mille lieues sous les mers. Collection Évation (lecture en français facile). Niveau 3. Santillana Français. ISBN: 978-84-96597-61-7
Francès 4t… Llegeix més»

Funció de teatre a la llar d’infants – 1ESO, juny 2019

L’alumnat de l’optativa de Teatre de Primer d’ESO va oferir una petita funció teatral per als més petits a la llar d’infants a Canyelles.
Per això van representar la seva versió d’El flautista d’Hamelín, el famós conte popular alemany recollit pels germans Grimm.
Artistes! 

Premiat a la Prova Cangur 2019!

Premiat amb una menció honorífica l’Héctor Gil, de Quart d’ESO, a la XXIV Prova Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques. Enhorabona!

Visita al Cosmocaixa – 3ESO, maig 2019

El passat 22 de maig l’alumnat de Tercer d’ESO va visitar les instal·lacions del Cosmocaixa participant al taller “Reaccions químiques” i coneixent part de l’exposició permanent.
Van poder així realitzar diversos experiments al laboratori, tot completant i aplicant els seus coneixements de química.Llegeix més»

Cinc anys d’Institut Pla del Bosc a Canyelles!

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi l’institut Pla del Bosc va celebrar el seu cinquè aniversari.
Per això l’alumnat de l’optativa de Visual i Plàstica de Quart d’ESO va participar en la pintura d’un gran mural al pati de l’institut, recordant una gran frase de… Llegeix més»

Diada de Sant Jordi 2019

La Diada de Sant Jordi 2019 va tornar a reunir en la Sala Multicultural a tot l’institut per a celebrar una festa de la cultura i de la creació artística amb un ventall d’activitats ben ampli i divers:
– Lliurament de premis literaris del certamen dels… Llegeix més»

Visita al MNAC a Barcelona – 4ESO, març 2019

El passat mes de març l’alumnat de Quart d’ESO va visitar el MNAC, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, participant en una visita dinamitzada per conèixer les diferents sales de l’exposició permanent.
El MNAC té la seu al Palau Nacional de Montjuïc, a Barcelona, agrupant totes… Llegeix més»