Investiguem al laboratori de l’institut!!

Avui acabem “Petites investigacions”, matèria optativa de 3r d’ESO, on durant el primer quadrimestre del curs hem treballat el mètode científic de forma directe, aplicant observació, investigació i obtenint resultats que es basen en fonaments teòrics de les ciències biològiques, físiques i químiques.

Els nostres experiments són diversos i destaquem uns quants:  Descobrir com reacciona la coca-cola amb determinades substàncies, fabricar una làmpada de lava, desfer el guix, escurçar els temps de dissolució  del paracetamol en aigua, fer un volcà en erupció constant, fabricar pasta de dents per a elefants, sintetitzar sabó per a la roba i extreure i observar el nostre ADN.

Aquí teniu unes imatges dels vostres companys realitzant alguns dels experiments i de l’equip de investigació al laboratori.  Esperem que us agradin!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>