Feliç Sant Jordi! Resultats del concurs virtual d’assajos: Filosofia… [en temps de confinament]

Els assajos que més publicacions vostres han rebut són els següents:

1r premi

BLOND, Vulnerables: Un cant a la vida, justament quan les circumstàncies semblen limitar-la més. Autora: Andrea Rubio (1r Batx. A).

2n premi

IREM, Volar. Un assaig sobre la imaginació, la capacitat d’experimentar tot el món dins de la nostra ment, una facultat més essencial que mai. Autora: Mireia Altés (1r Batx. B).

3r premi (ex aequo)

ANNAIRA, Tecnologia i llibertat. Un escrit desencantat, sobre les limitacions humanes (el sentiment, l’empatia…) que ens imposa l’ús il·limitat de la tecnologia. Autora: Arianna Estivill (1r Batx. A)

LIRVA, Més humans. Assaig escrit de manera poètica sobre com el COVID-19 ha capgirat el món, però donant-nos l’oportunitat de reprendre les nostres vides amb més humil·litat. Autora: Avril García (1r Batx. B)

Tot i ser aquests els escrits més votats, no perdeu l’ocasió de llegir-ne d’altres, perquè tots demostren maduresa i gran capacitat reflexiva. Aquí teniu el vostre accés al bloc:

http://www.institutmontserratcolomer.blogspot.com.es

Moltes gràcies per totes les vostres contribucions!

LLARGA VIDA A LA FILOSOFIA!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>