4t d’ESO i 1r Batx. L’equip de debat del Martí Dot arriba a quarts de finals

Enguany, l’equip de debat del Martí Dot -els sofistes-, format per la Raquel Guerrero (4t A), la Sofia Kalú (4t A), la Miriam Llorente (4t C), el Jordi Gallardo (4t D), el Javi Gallardo (1r Batx. A) i en Jose Aparicio (1r Batx. B), ha arribat a quarts de finals en la competició per representar la Universitat Pompeu Fabra a la Lliga del Debat de secundària de la Xarxa Vives.

Amb decisió i fortalesa han defensat les dues posicions, tant a favor com en contra, davant del tema plantejat aquest curs:  “Calen les fronteres entre països?”.

Durant les dues jornades, 22 i 25 de febrer, s’han viscut moltes emocions: nerviosisme, entusiasme, companyerisme, alegria, decepció i també il·lusió per tornar a competir a la següent edició i per reforçar els vincles creats amb alumnes d’altres instituts, com ara l’Institut Icària.

Per últim, volem agrair a Miguel Ángel Irigoyen, assessor en comunicació, la seva col·laboració i ajut a l’hora de formar els membres de l’equip.

Felicitats als sofistes pel bon paper aconseguit a la Lliga del Debat de secundària!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>