Estudis de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà a l’institut Llobregat

Entre els dies 27 de maig i 3 de juny tindrà lloc  (si no hi ha cap modificació a última hora)el procés de preinscripció als estudis postobligatoris de Batxillerat

Entre els dies 2 i 8 de juny tindrà lloc  (si no hi ha cap modificació a última hora)el procés de preinscripció als estudis postobligatoris de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CGFM)

La preinscripció s’haurà de fer de manera telemàtica en la següent adreça

Sol·licitud telemàtica preinscripció pel Batxillerat

So·licitud telemàtica preinscripció Cicles Formatius de Grau Mitjà

El tràmit de presentació de la sol·licitud amb suport informàtic s’acaba amb l’enviament per correu electrònic del resguard acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica del centre demanat en primera opció dins el termini establert per presentar la documentació.

preinsBAT@illobregat.cat

preinsCF@illobregat.cat

Qualsevol consulta sobre el procés la podeu trametre a través del mateix correu electrònic o bé podeu trucar al telèfon del centre 938370650

En el cas de sol·licitar els estudis de batxillerat, també haure d’escollir les matèries de batxillerat que voleu cursar. Aquest document l’haureu de trametre també al correu anterior.

QUI NO HA DE PREINSCRIURE’S?

Els alumnes que cursen 4 ESO a l’institut Llobregat i el curs vinent (curs 2020-21) vulguin cursar batxillerat en el mateix institut no hauran de fer el procés de preinscripció.

ESTUDIS DE BATXILLERAT A L’INSTITUT LLOBREGAT

Per poder organitzar el curs vinent necessitem fer una previsió del batxillerat que voleu cursar i quines són les matèries que s’adeqüen més als vostres interessos. Per aquests motius, els alumnes de 4 ESO de l’institut Llobregat haureu d’emplenar un qüestionari que trobareu a la portada d’inici de la plataforma de weeras quan hi accediu.  Llegiu amb atenció les preguntes. 

TENIU TEMPS PER EMPLENAR EL FORMULARI FINS EL 1 DE JUNY

Per ajudar-vos a reflexionar sobre els vostres estudis de batxillerat i  a emplenar el qüestionari, en el document adjunt a trobareu informació sobre el tema.  Per més informacions no dubteu a dirigir-vos a les vostres tutores i/o al correu josep.olivella@illobregat.cat

Informacions i protocols per la preinscripció a Batxillerat i Cicles Formatius