Som Centre Formador: Seguim innovant

Aquest curs 2019-20 ens hem adherit al programa de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital de la Generalitat de Catalunya per formar el professorat del Màster Universitari de Pràctiques de Formació de Secundària, els MUPFS.

El lema del nostre centre és “Aprenem Ensenyant” i amb aquesta motivació acollim futurs nou docents per aprendre amb ells conjuntament. Reflexionant i analitzant plegats com ensenyar, construim la millor educació pels nostres alumnes, que viuen i treballaran en una societat globalitzada amb reptes enormes per resoldre.

El passat 28 d’octubre va tenir lloc la primera reunió amb els 60 Centres Formadors de tot Catalunya amb la Directora General Mar Camacho, Representants de la Universitat i de Formació de Professorat van presentar les línees generals d’aquest projecte.

Al nostre centre ja hem començat a rebre els primers docents en formació. La reunió de benvinguda la farà la directora Neus Heras amb tots els futurs professors/professores el dia 2 de desembre.

14 estudiants en pràctiques observaran classes durants 2 setmanes i més endavant faran intervencions selectives a l’aula.

Que tinguem un bon curs i un aprenentatge profitós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>