Jornada de portes obertes

Tal com ja vam anunciar, el passat dijous dia 5 de març, vam celebrar la Jornada de portes obertes del nostre institut.

Volem remarcar la gran participació que hi va haver, tant per part dels alumnes que ara fan 1r d’ESO i els seus pares i mares com pels alumnes i famílies que es plantegen venir el proper curs.

La jornada es va organitzar en dues parts: en una primera, els pares es van reunir amb l’equip directiu a la sala d’actes del’Escola Agustí Gifre per conèixer les línies mestres del projecte de centre i al mateix temps, els nostres alumnes de 1r d’ESO rebien els seus futurs companys a la sala de reunions de la biblioteca i per explicar-los a la seva manera què representava passar a l’institut i contestar les seves preguntes.

La segona part de l’acte, va consistir en una visita a les aules on els nostres alumnes havien preparat una sèrie d’estands en els que mostraven els seus treballs, la seva nova forma d’estudiar i explicaven als assistents el que havien après en aquests mesos de Secundària.

Els membres de l’AFA ens van acompanyar en aquesta visita i van obsequiar els pares visitants amb una copa de cava.

Vam comptar també amb la presència de la Regidora d’Ensenyament Àfrica Masó en representació de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>