Amb quin projecte estàs?

En la línea pedagògica de centre els projectes transversals tenen un paper molt rellevant. Parem les classes ordinàries dues vegades durant el curs escolar per concentrar-nos en el treball per projectes tot l’institut.

1 d’ESO ens saluden des del Camp de Treball del Canigó, a Prada de Conflent, on comencen el projecte sobre l’exili. 2 d’ESO està immers investigant els riscos de la xarxa i hem encetat el debat amb la pel.lícula Ciberbully (2015).

D’altra banda, 3 d’ESO ja han conegut de primera mà des del Banc de Sang sobre la necessitat de fomentar la donació de sang. Finalment, a 4 d’ESO ja encaren les Preguntes Investigables, el projecte de recerca de 4 d’ESO que ja els prepara pel Treball de Recerca futur que molts faran a Batxillerat.

L’institut canvia de ritme de treball. Heus aquí un tastet de l’ambient de treball en equip que es viu al centre aquests dies fins el 8 de novembre. Aprenem a col·laborar, comunicar, pensar críticament i a ser creatius, les famoses 4 C del segle XXI, tot investigant i experimentant, educant ciutadans d’una societat global.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>