and the winners are…

Per tercer any consecutiu, tornem a guanyar el premi internacional Teens Dreams, una organització sense ànims de lucre que persegueix donar suport a les idees que tinguin els nostres joves per fer un món millor. El concurs es tracta de donar solucions a un dels 17 objectius pel 2030 que s’ha marcat la UNESCO i se’ls premia amb un viatge a Washington amb totes les despeses pagades i 100$.

Les nostres alumnes Laia Martinoy i Magalí Brunner de 4ESOB han guanyat el concurs amb els seus respectius vídeos i totes dues, quan la situació mundial millori, podran anar a Washington a recollir el premi i buscar sponsors i mentors per a dur a terme les seves iniciatives.

Aquests són els vídeos guanyadors de les nostres alumnes. Felicitats, noies!!!

i moltes gràcies per ajudar-nos a somiar i dissenyar un món millor per a tothom. Fa molta falta en aquests dies de confinament pel Coronavirus, tenir bones notícies i aquesta alegria ens anima a seguir treballant juntes!

A la llista de guanyadors, destaquen el vídeo de la Laia, i hi podeu observar com dues joves del nostre país han guanyat en el concurs internacional.

cliqueu la imatge per veure la pàgina original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>