Extraescolars pel curs 2021-22

La graella definitiva d’activitats extraescolars que proposem per al proper curs 2021/22

INFORMACIONS GENERALS EXTRAESCOLARS.

Les activitats extraescolars començaran el dilluns 4 d’octubre i podeu fer la inscripció fins el 20 de juliol o durant el mes de setembre.

Els dos grups d’anglès (nivell A2 i nivell B1) es faran aquest proper curs escolar 2021/2022 en el mateix horari de 16h-17h. Si hi ha alumnes per poder obrir un altre grup o alumnes suficients amb un nivell més alt, es podrien fer més grups.

A finals del mes de setembre, Oxford House farà una prova de nivell d’anglès a l’institut a tots els nous inscrits. Us informarem de la data.

Si hi ha alguna activitat que no té un nombre mínim d’inscrits i no podem realitzar-la, us informarem tan aviat com sigui possible.

També us volem comentar que cada any oferim l’activitat d’escacs en horari de dimarts de 17:15h-18:15h, però fins ara no hem aconseguit un mínim d’alumnes. Aquest any no l’hem posat a la graella, però -i encara més tenint en compte que aquest curs una bona pila d’alumnes han jugat i fet alguna petita competició interna d’escacs a les hores del pati-, si hi ha alguna família interessada ens pot escriure a extraescolarsafafortpius@gmail.com de manera que si aconseguim un mínim d’alumnes i la podem engegar, us ho comunicaríem.

El nostre correu d’extraescolars és el que hem indicat: extraescolarsafafortpius@gmail.com

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

A continuació teniu la graella de les activitats que oferim:

Guitarra 

Dimecres

15h-16:30h

30€/mensual.

Teatre 

1r i 2n ESO- Dimarts de 17h-19h.

3r i 4rt ESO- Dimecres de 15h-17h

34€/mensual.

Bàsquet 

Divendres

16h-17:30h

20€/mes

Voleibol femení 

Dilluns

17:15h-19:15h.

26€/mes i 32€/mes (període sense o amb competició).

Bàdminton 

Dimarts

18h-19:30h.

20€/mes.

Cros 

8 diumenges l’any

a determinar

20€. quota única anual.

Anglès A2 i B1

Dimecres i divendres

(ESO i Batxillerat)

16h-17h

44€/mensuals.

INSCRIPCIÓ.

Per inscriure-us, sigui quina sigui l’activitat, heu d’omplir aquest formulari d’inscripció. Les dades bancàries, si només feu la inscripció a anglès o teatre no cal que les ompliu, ja que ells ja us les demanen directament.

En els casos de les extraescolars d’ANGLÈS i TEATRE, també cal que:

ANGLÈS: És imprescindible que  formalitzeu la vostra matrícula amb OXFORD HOUSE a través del seu enllaç d’inscripció (Contrasenya: Pius 1)

https://oxfordhousebcn.com/ca/inscripcio-online-institut-fort-pius/

Informació anglès

Inscripció anglès

TEATRE: Per a teatre, també cal que empleneu full específic d’inscripció i que una vegada omplert l’envieu al nostre correu: extraescolarsafafortpius@gmail.com o el lliureu si ho preferiu a la secretaria de l’institut a partir de setembre.

——————————————————————————————————————-

INFORMACIÓ TEATRE

Us adjuntem també aquesta informació que ens ha fet arribar Companyia Nocturna per a les noves famílies i per a totes aquelles que pugueu estar interessades.

COMPANYIA NOCTURNA

Companyia teatral que es dedica a crear espectacles i projectes on les arts escèniques són una font de serveis, difusió, inclusió i aprenentatge.

Creiem que les arts escèniques poden ser un element clau en el creixement d’una persona. Desperten d’una forma lúdica i formativa, la imaginació, l’expressió, l’empatia i la comunicació.

Tot el professorat de Companyia Nocturna prové del món de les arts escèniques. Són actors, directors, dramaturgs, ballarins o cantants que han estat o estan en el món professional de les diferents disciplines escèniques. D’aquesta manera el que es pretén és traslladar els hàbits  i dinàmiques d’una companyia a les classes.  Explorem cada grup per poder decidir el projecte i la dinàmica de treball que millor s’adapti a les seves necessitats i capacitats. Insistint en guanyar complicitat, un dels factors que més ajuden a les arts escèniques.

TEATRE

El teatre ens remou, ens proposa que ens mirem al mirall i que sapiguem explorar les nostres emocions. Ens incita a reflexionar, a sentir, a ser crítics i autocrítics. Dissenyem cada classe per tal que cadascú, al seu ritme, s’obri i es manifesti.

El teatre ajuda al fet que nens, adolescents i joves creixin sota un prisma de confiança i versatilitat. Ajuda a relacionar-se en equip, deixant aflorar inquietuds i sensacions que sovint estan amagades.

Els nostres professors imparteixen les classes, ensenyant tècniques per a sentir-se segurs i còmodes dalt de l’escenari. Al final i de manera sorprenent, tot aquest aprenentatge d’un mateix, acaba sent de gran utilitat a la resta d’àmbits de la vida.

La improvisació té molta importància en les nostres classes. És un exercici de valentia on és essencial ser creatiu i descobrir els múltiples recursos que tenim per encarar una situació.

Dins de cada grup es forma una petita família de personalitats que conviu setmanalment d’una forma especial i única. Un grup que viu intensament un procés de creació, on a base de tècnica i complicitat s’intenta assolir que cada escena prengui vida i transmeti veritat.

Les representacions o obres de teatre són part essencial del curs; més enllà de ser l’espectacle que es mostra al públic, és el treball en equip de tot un curs construït a base d’assajos, dubtes i debats on la persistència i la motivació, són el millor company de viatge.

https://companyianocturna.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>