L’alumne Xavier Gisbert guanya el premi Ramon Calvo de Treballs de Recerca

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Amb motiu de l’entrega dels premis als millors Treballs de Recerca de les Terres de l’Ebre, el passat dijous 26 de maig es va celebrar el lliurament del X Premi Ramon Calvo i Fundació Caixa Tarragona de Recerca i Investigació a la sala municipal d’exposicions Ramon Calvo… Llegeix més»

Mones de xocolata amb Pere Llupiá

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

El dia 27 de març, els alumnes de segons del CFGM Cuina i Gastronomia van rebre la visita del mestre pastisser Pere Llupiá Vidiella, amb una llarga trajectòria professional en l’ofici. En aquesta ocasió i donades les dates en les que ens trobem, van elaborar una mona amb diferents tipus de xocolata. El resultat a la vista està!

 

Visita al XIII Congrés “Lo Mejor de la Gastronomía” a Alacant.

Els passats dies 14 i 15 de novembre els alumnes de primer i segon del CFGM Cuina i Gastronomia acompanyats del Sr. Juanjo Roda i la Sra. Silvia Labernia, van a assistir al XIII Congrés “Lo Mejor de la Gastronomía” a Alacant, on van poder gaudir de tallers, d’alguns  dels millors xefs del món, demostracions o degustacions culinàries.