L’AMPA del Bau ofereix un innovador sistema de reutilització de llibres de text

L’AMPA de l’institut Joaquim Bau, en col·laboració amb la direcció del centre, ofereix per al proper curs la possibilitat de participar en el projecte de reutilització de llibres de text de l’empresa Iddink. Es tracta d’una empresa especialitzada que ofereix fins a un estalvi del 55% en l’adquisició dels llibres reutilitzables, però també la possibilitat de fer comandes unificades amb un sistema flexible ja sigui de llibres reutilitzables, nous, dossiers o material de papereria. Així mateix, l’empresa també comprarà els llibres de text que s’hagin utilitzat durant l’any i que tornin a sortir a la llista del proper curs 2017/2018. El delegat d’Iddink, Josep Lluís Rojas, ha destacat que el seu sistema redueix els costos econòmics i mediambientals.

Per la seva part, la presidenta de l’AMPA, Mar Lleixà, ha explicat que s’ha buscat un nou sistema que fos viable i que permetés reduir la despesa de les famílies.

El director de l’institut Joaquim Bau, Joan Serra, ha destacat que amb aquest sistema de de reutilització de llibres també es posa de relleu els valors de la sostenibilitat i la responsabilitat.

Aquest dilluns al vespre es va fer una reunió informativa a les famílies. El proper curs Iddink oferirà el seu sistema de reutilització de llibres a 240 centres de Catalunya.

 

http://uncopdull.com/noticia/L%E2%80%99AMPA_del_Bau_ofereix_un_innovador_sistema_de_reutilitzacio_de_llibres_de_text/9542

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>