L’Escola d’Hoteleria de l’Institut Dertosa ha participat aquest matí en la novena edició del Concurs d’Arròs Montsià que ha tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria de Lleida. L’objectiu d’aquest concurs és donar a conèixer un producte originari del nostre país i d’una grandíssima qualitat als alumnes dels centres amb qui Arrossos Montsià colꞏlabora.
Oriol Franch i Anna Gracieta, alumnes de 2on curs de CFGM de Cuina i Gastronomia han guanyat el premi al millor plat creatiu a la 9ª edició del concurs d’arròs Montsià. Han participat alumnes de les Escoles d’Hoteleria de Lleida, Cambrils, Girona, Tortosa i Benicarló.
Els nostres alumnes han fet un plat anomenat Mar i Montanya d’arròs de cargols, fent referència a diversos productes típics de la zona. El concurs també consistia en la realització d’un plat tradicional d’arròs amb cargols que va guanyar l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Agrair a l’empresa Montsià la formació i col·laboració que realitza a les diferents escoles d’Hoteleria i que resulta tan necessària pels nostres alumnes. L’alumnat finalista ha sigut dotat de 100 euros, així com una beca de 1.700 euros en concepte de beca d’estudis per a la millor recepta creativa.