Endevina qui és

El professor que heu d’endevinar aquesta setmana va néixer a la comarca del Barcelonès. Hi va créixer i va viure fins a l’adolescència.

L’any 2010 es va traslladar a la ciutat de Barcelona, específicament al barri de Gràcia.

Després va canviar de població i se’n va anar a Arenys de Mar. Ara bé, des de fa 5 anys, viu a Vilanova i la Geltrú.

Durant la seva infància jugava a fer de professor, i per representar-ho feia servir peluixos.

Els seus alumnes eren “Epi i Blas”, i recorda que feia explicacions a la pissarra i dictats. També recorda que un dia va expulsar l’Epi de classe.

La persona que heu d’endevinar assegura que era un bon estudiant, però al mateix temps també mal alumne. Quan s’avorria a classe, començava a tirar papers amb el seu boli Bic.

Les seves assignatures preferides eren Història i les llengües, i, per altra banda, no li agradava fer treballs manuals.

Les aficions que més li agradaven eren jugar a amagar-se, llegir, però sobretot fer teatre.

També destaca que era una persona molt nerviosa, i que li agradava anar en patinet per casa seva.

L’anècdota que més recorda la va passar al col·legi: hi havia un professor que només veure’l, l’expulsava tant si havia fet alguna cosa com si no havia fet res.

I el guanyador és:

L’alumne Pep Artigas, que va encertar correctament la resposta, la Núria Galdón. Vegeu-lo a la foto amb el company Alin Panessi, redactor de la “Revista digital”.

 

5 comentaris

 1. Míriam Lleó

  És la Núria Galdón! La mirada la delata, és profe de llengües i estic convençuda que és capaç d’expulsar Epi i Blas de la classe!!! I de posar-los dictats! Jajaja. És una punyetera!

 2. Pep Artigas

  És la Núria Galdon perquè un dia a classe va explicar que, quan s’avorria a l’escola, la “liava”. I a part també ens va dir que li agradava l’Epi i el Blas.

 3. Anna Candela

  Jo crec que és la Montse Bragulat, perquè va venir a treballar a l’institut, el primer any anava i venia amb tren, se’n va cansar i va decidir viure a Vilanova.
  A més a més, ella s’ha fet molt vilanovina i participa amb les diablesses de la Geltrú, però com ella diu, sempre li recorden que és de fora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>