2a fase del Fem Matemàtiques

El passat 14 d’abril es va celebrar la 2a fase del Fem Matemàtiques. Un grup de 1r d’ESO del centre s’hi havia classificat després de superar la 1a fase amb la presentació d’un informe on es resolien 3 problemes.

El grup era el format per la Tatiana Rodríguez, la Laura Caris, la Júlia Roca i la Carlota Rodríguez.

La 2a fase antigament es celebrava en algun espai de la geografia catalana, un dissabte al matí, però aquest any degut a la situació sanitària es celebrat de forma virtual.

La 2a fase constava de dues parts:

  1. La primera part constava de la resolució de 3 problemes de forma individual.

2. A la segona part havien de participar a una mena d’escape room matemàtic. A cada habituació podien alliberar un matemàtic/a rellevant de la història si resolien el repte assignat. Aquesta part la realitzaven en grup:

 

Finalment van aconseguir “alliberar” a Euclides, Maria Agnesi, Isaac Newton, Pitàgores, Hipàtia, Sophie Germain, Emmy Noether, Emily de Chatelet, Mary Cartwright, Albert Einstein, Mary Sommerville i Rene Descartes.

Van passar un molt bon matí gaudint de les matemàtiques tot resolent reptes i problemes.

1r ESO Matemàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>