Un expert impulsa la nova etapa del projecte de 4t To be or not to be

Els alumnes de 4t que cursen To be or not to be encaren la recta final del projecte. Com sempre, en aquesta fase de desenvolupament han de saber transferir tots els coneixements que han après al llarg d’aquestes setmanes: en aquest projecte han fet molta recerca sobre evolució i art. El repte? Fer una instal·lació artística a partir d’un crani d’una espècie concreta de la branca dels homínids.

Quina informació ens donen les crestes de les dents dels cranis fòssils? Quina diferència hi ha entre els grans simis actuals i les nostres restes fòssils? Tenim un avantpassat comú de fa uns 10 MA que s’ha trobat al Vallès? Per resoldre aquestes preguntes, més dubtes i carregar-nos d’idees i d’energia per la instal·lació hem anat a la Facultat de Ciències de la UAB i hem disfrutat del coneixement del Diego López, doctorand d’antropologia biològica. Moltíssimes gràcies, Diego, pel temps dedicat, que malgrat ser breu ha estat intens.

Ara ens queda seguir treballant. Us convidarem d’aquí a dues setmanes a passejar pels passadissos i valorar el resultat final i tota la feina feta en el projecte.

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>