La tècnica del trencadís: creativitat i concentració

Al suport intensiu per a l’escolarització inclusiva (SIEI), aquest trimestre hem estat immersos en un projecte d’elaboració de vasets decoratius, tot aproximant-nos a la tècnica del trencadís.

Amb dedicació i paciència, hem treballat diversos materials i textures per acabar, com podreu veure a les imatges, amb uns resultats ben originals i brillants!

El projecte el vam iniciar ara fa algunes setmanes, amb el disseny de la distribució de les tessel·les.

Posteriorment, vam vetllar per la bona combinació de formes de les peces i dels diferents colors que havien d’acabar conformant les petites mostres artístiques dels nois i noies.

 

Després vam procedir, amb molta cura, a enganxar-les amb silicona transparent.

Una vegada acabades de fixar totes les tessel·les, passats uns dies, vam procedir a fer la barreja de la lletada que vam col·locar amb l’ajut d’una espàtula (i també dels dits…).

Així, es van anar omplir els espais buits entre tessel·la i tessel·la per tal de donar un aspecte més definitiu a cadascun d’aquests vasets tan especials.

Aquí els teniu! Esperem que us agradi tant com a nosaltres fer-los!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>