Visitem les instal·lacions de Comastech

L’alumnat de 1r de Batxillerat de l’itinerari cientificotecnològic de l’institut, acompanyat pel professorat, ha visitat les instal·lacions Comastech Centre Politècnic Comas de Blanes, situades a uns minuts a peu del centre.
Aquest centre de formació professional i vocacional, altament especialitzat en l’àmbit de la mecànica i… Llegeix més»

El teatre com a prevenció de la violència de gènere

Amb l’objectiu de fomentar la reflexió sobre el rol social de les dones i els homes; sensibilitzar sobre un conflicte de violència de gènere; i detectar les violències o micro-violències que exercim o de les que en som víctimes, per tal d’evitar-les, neix el taller-espectacle… Llegeix més»

Portes obertes de batxillerat i cicles formatius

La jornada de portes obertes dels estudis postobligatoris, pel que fa a Cicles i Batxillerat, ha tingut lloc aquest dijous 6 de maig en format telemàtic.
A les 17 hores s’ha fet la sessió corresponent a Batxillerat, a càrrec del director de l’Institut, Josep Hernández. Aquí… Llegeix més»

Xerrada d’orientació a les famílies de 4t ESO

Aquest dilluns 3 de maig ha tingut lloc la reunió d’orientació adreçada a les famílies de l’alumnat de 4t ESO, que enguany ha comptat amb una cinquantena de participants.
La trobada telemàtica ha constat d’una presentació informativa sobre diferents itineraris postobligatoris així com les preinscripcions (que… Llegeix més»

Les imatges de la Setmana de la Ciència

Aquests dies s’han donat a conèixer l’alumnat guardonat amb els premis a les millors fotografies de la Setmana de la Ciència.

Adreçat als nois i noies de l’ESO, aquest concurs vol destacar no només la bellesa o l’impacte de les imatges, sinó també el punt de… Llegeix més»

Compartim alegria i tradició amb l’Hospital Sociosanitari Sant Jaume

Divendres passat els alumnes de primer d’ESO van gaudir d’una diada ben especial, d’aquelles que no s’obliden.
Al matí van realitzar diversos tallers com elaboració de punts de llibre, escriure un conte de Sant Jordi i una princesa diferents, resoldre jeroglífics,…

El plat especial, però, va arribar… Llegeix més»