Raspalls en moviment, nou projecte de tecnologia SIEI

El 16 de març hem acabat el darrer projecte dels nois i noies de SIEI. Amb el suport dels companys del departament de tecnologia, els joves han après a fabricar uns petits raspalls que es posen en moviment per mitjà d’un motor accionat per una pila i amb un interruptor.

Hem viscut uns dies intensos de treball, perquè els alumnes han hagut de familiaritzar-se amb el procediment a seguir, sovint ben desconegut per a ells i elles.

A banda, han estat responsables també de revisar tot el material disponible i obtenir-ne les eines necessàries per a la realització del projecte.

Entre d’altres, l’alumnat ha après com pelar i connectar cables, la manera adequada de posar silicona per enganxar el motor, quin és el suport de la pila i l’interruptor, com inserir la pila i, finalment, comprovar si el funcionament era correcte.

Si bé han estat uns quants dies de treball, però el resultat ha valgut la pena!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>