Les noves jardineres del S’Agulla

Al SIEI del S’Agulla els alumnes participen en una optativa de Vida quotidiana, en la que aprenen i posen en pràctica habilitats que els han de facilitar la relació amb l’entorn, l’autonomia personal i social.

A l’inici d’aquest curs, ens vam embarcar en el projecte de reutilitzar uns palets de fusta per a convertir-los en jardineres.

Un projecte engrescador

El projecte ha estat llarg però molt engrescador per als nois i noies que s’han ocupat de protegir la fusta amb oli de llinosa, trasplantar els testos, anar a buscar flors i bulbs al mercat municipal, revisar i regar setmanalment les plantes, elaborar rètols per a respectar-les, realitzar un diari d’observació del creixement de les plantes i, finalment, dissenyar de forma digital un tríptic que els permetés recordar i redactar el munt d’accions i processos implicats en el projecte.

Si voleu observar la seva feina només us heu d’acostar a l’hort del S’Agulla. Ara que s’apropa la primavera, algunes plantes comencen a florir i les crasses estan més verdes que mai.

Volem donar les gràcies al Lluís, el nostre conserge, que ens va ajudar a muntar les jardineres a la tanca de l’hort. També a l’Anna Gironès, professora de Tecnologia, que el curs passat va tenir la iniciativa de reutilitzar els palets però que el confinament va impedir poder portar-la a terme. Gràcies Anna per les teves idees!

Aquí us deixem un àlbum de fotografies per si voleu conèixer amb més detall el projecte portat a terme: https://photos.app.goo.gl/XX6oDJCunXMoKWET6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>