Zoe Hinojosa, un exemple a seguir

La Zoe Hinojosa, alumna de 1r de Batxillerat, ha passat el difícil procés de selecció per a formar del curs de Ciències de la Terra, del programa Bojos per la ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Aquests estudis, desenvolupats per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB) amb la col·laboració del Departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona, s’orienten a estudiants de 1r de batxillerat amb vocació científica.

L’objectiu principal d’aquest curs és el de fomentar les vocacions científiques i promoure el coneixement i l’educació d’excel·lència dels joves de Catalunya.

El programa fomenta les vocacions científicotecnològiques vinculades al món de la recerca a joves de batxillerat mitjançant sessions impartides per investigadors en centres de referència de Catalunya.

Tant el professorat com els seus companys i companyes felicitem la nostra alumna, a qui encoratgem a seguir treballant en aquesta brillant direcció.

 

1 comentari

  1. Maika

    Orgullosa como madre de Zoe de tener en un futuro una hija que se pueda dedicar a la ciencia para ayudar a avanzar hacia un mundo mejor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>