Fem salut a la Ciutat Esportiva!

El professorat d’educació física ha estat l’encarregat d’organitzar la darrera sortida del grups de 1r ESO, que va tenir lloc el passat 27 de maig.

Gràcies també a l’entusiasta col·laboració de la resta de professorat, tothom es va implicar en la pràctica d’activitats en la Ciutat Esportiva de Blanes, el que va ser una de les claus de l’èxit d’aquesta saludable jornada.

La resposta per part de l’alumnat va ser molt bona, va estar encantat i va participar activament en les diferents propostes esportives.

La jornada es va organitzar amb dues franges d’activitats, dividides pel merescut descans, on van gaudir d’un esmorzar saludable amb maduixes i cireres de temporada i de proximitat, i així van agafar forces per enllestir la segona part de la jornada.

Aquesta va ser la planificació de les activitats. Els grups-bombolla anaven canviant de pista i d’activitat cada 20-25 minuts.

Totes les activitats, més la caminada d’anada i tornada des del centre fins a la Ciutat Esportiva van completar un dia d’exercici físic, d’adquisició d’hàbits de menjar saludable van enriquir l’esperit col·laboratiu.

Si voleu veure totes les fotos de la jornada, només heu de fer clic a aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>