Programació de plaques Arduino UNO a batxillerat tecnològic

Com ja sabeu, un dels projectes del nostre centre és l’Impuls a la robòtica. D’acord amb aquesta línia, els alumnes de 1r del batxillerat tecnològic han començat aquest curs a programar plaques Arduino UNO.

Arduino - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arduino consisteix en una plataforma de maquinari lliure basada en una placa senzilla amb un microcontrolador. Disposa de ports d’entrada i de sortida per poder connectar (directament o a una placa de proves) i programar (amb un programari executat en un ordinador) Leds, motors,…

Utilitza un llenguatge de programació lliure i senzill basat en Processing i també d’una plataforma web online http://www.arduinoblocks.com/web/ que juntament amb el connector http://www.arduinoblocks.com/web/site/abconnector permet treballar amb l’ArduinoBlocks.

La programació amb ArduinoBlocks que realitzen els alumnes de 1r de batxillerat es realitza amb blocs, com l’Scratch o l’Appinventor.

Scratch: Educación, Tecnología, Cursos, Docencia,...Beginner Tutorials

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>