Conèixer els llatinismes jugant amb el Pasapalabra

Vull compartir-vos una petita reflexió escrita de manera conjunta per l’alumnat de llatí dels grups de 4t A i D, pel que fa a un projecte petit però que, gràcies a la motivació de tots plegats, ha acabat sent ben gran:

“Durant el curs d’aquesta nova assignatura, llatí, entre d’altres temes hem treballat en un projecte per aprendre vocabulari i coneixements de la cultura llatina basat en les frases fetes i llatinismes.

Ha sigut un forma divertida d’aprendre d’una manera pràctica, amb activitats i jocs amb els companys, l’hem trobat molt útil per adquirir coneixements sobre la matèria, memoritzant vocabulari llatí i acabant fent un joc col·lectiu com el Pasapalabra.

A més a més, però, ens ha servit per pujar la mitjana de la nota sense massa esforç i divertir-nos a l’hora.

El que menys ens ha agradat és que s’havia de ser molt constant i de vegades se’ns oblidava. Cada setmana fèiem una frase en un format power point buscant informació sobre els seu significat, la seva procedència, l’ús actual, etc.

El projecte ha acabat fent una exposició de les diapositives de cada una de les frases treballades que ens han semblat més curioses o impactants.

Així hem donat per finalitzada l’activitat amb aquesta reflexió final”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>