Gael Morón i Irene Sánchez, millors Treballs de Recerca del S’Agulla

Els alumnes de 2n de Batxillerat Gael Morón i Irene Sánchez van ser premiats el passat 11 de juliol en l’acte de lliurament dels Premis dels Treballs de Recerca que, per motius de seguretat, va tenir lloc enguany al gimnàs de l’Institut Serrallarga.

Aquest guardó, que atorga l’Ajuntament de Blanes, premia els dos millors treballs dels instituts blanencs. Gael Morón va rebre el primer premi, valorat amb 500€, pel seu treball “Del silenci a la música”. Per la seva part, Irene Sánchez va obtenir el segon premi, valorat amb 300€, per “Estudi de la globalització de la moda i les seves respectives repercussions en la consumició de la població”. Finalment, Neus García Merino va obtenir una menció i un diploma.

L’acte de lliurament de premis, conduït pel nostre director, Josep Hernández, va comptar amb la presència de l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com de representants dels grups polítics de la ciutat i de la comunitat educativa, com els directors de l’Institut Serrallarga i del Sa Palomera, Rubén Fernández i Jordi Caseny; Farners Danés, tutora del treball de la Irene Sánchez, i M. José Tarancón, coordinadora de Batxillerat del S’Agulla.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>