Diari El Raval: març 2021

2n de batxillerat, el final d’una etapa i el principi d’un somni

Aroa Cid, 2n Batxillerat

Segon de batxillerat, per a nosaltres, els alumnes, ens marca el final d’una etapa, però sen dubte, l’inici d’una de nova. Tots plegats partirem per camins diferents a la recerca dels nostres somnis. Acabem aquesta etapa per encaminar-nos a una de nova on espero que totes i tots puguem estudiar el que volem i ens preparem per a allò en què voldrem treballar en un futur no gaire llunyà.
Per una banda, penso que encara som joves per decidir el nostre futur i en quina feina treballarem per guanyar-nos la vida…I ens arriben molts dubtes: se’ns dona bé allò que hem triat? I si no ho arribem a fer prou bé? I si estem perdent anys de la nostra vida estudiant alguna cosa que crèiem que era d’una manera i després resulta que és d’una altra?….Tot plegat són inquietuds que romanen dins nostre, com també la pressió de no arribar a la nota necessària de les PAU i quedar-nos sense plaça i això faria que realment ens sentíssim perduts.
D’altra banda, penso que han estat dos anys molt enriquidors on he conegut a gent que té passió pel mateix que jo, persones amb qui he pogut parlar de tot. Tot i que desgraciadament ens ha tocat viure els cursos enmig d’una pandèmia, hem aconseguit seguir connectats i fent projectes plegats.
Espero que el final d’aquesta etapa sigui feliç per a tots nosaltres i donem la benvinguda a la nova que ens està per venir, plens de desitjos i esperança.