JOVES DEL MÓN! PASSEU, PASSEU!

Open Mic MIRACLES Intercultural Online
Els alumnes d’Aula d’Acollida de l’INS Milà i Fontanals van estrenar el darrer 2 de juny l’Edició 0 de “Joves del món! Passeu, passeu!” – Open Mic MIRACLES Intercultural Online, una col·laboració entre Grup Cultural EXEO & ORACLES Theatre/Studio i INS… Llegeix més»

Reptes Impulsem

El programa de diversificació curricular aquest any 2020-2021 s’ha centrat en 2 reptes pràctics a l’empresa per donar resposta educativa als alumnes de 4t ESO que necessiten uns coneixements més pràctics.
Aquests reptes han aconseguit apropar els alumnes al món laboral a través de les necessitats… Llegeix més»

JOVES DEL MÓN! PASSEU, PASSEU!

Benvolguts i benvolgudes!
NOUVINGUTS I NOUVINGUDES!
Ens complau molt presentar-vos el treball final de l’Aula d’Acollida de l’INS Milà i Fontanals en col·laboració amb l’espai ORACLES Theatre/Studio i Serveis Educatius de Ciutat Vella. “JOVES DEL MÓN! PASSEU, PASSEU!”!
Ens agradaria molt comptar amb la vostra presència invisible online,… Llegeix més»

Jocs Florals de Ciutat Vella

Els alumnes Lucía Larrosa i Isaac Ballester han guanyat els Jocs Florals de Ciutat Vella de poesia i prosa, respectivament, de la categoria F (educació postobligatòria), amb els textos “A partir d’un cap trencat” i “M’he hagut de pintar per dins”, que podeu llegir en els enllaços següents:

– “A partir d’un cap trencat”, de Lucía Larrosa: https://drive.google.com/file/d/1aOg6qcKEzFd3lY9SxogP1auPjQiCYQ4I/view

–  “M’he hagut de pintar per dins”, d’Isaac Ballester: https://drive.google.com/file/d/1JZAvkZt6zovPF-uFtzV9inRBXRtNaC-c/view

El text de l’Isaac ha passat a la fase final de la ciutat. L’entrega de premis la 30a edició dels Jocs Florals Escolars de Barcelona tindrà lloc aquest dimarts, 1 de juny, al Saló de Cent de l’ajuntament de les 10 h a les 11 h, i es retransmetrà per Betevé a l’enllaç següent:

https://beteve.cat/cultura/jocs-florals-escolars-2021-directe-beteve/

Macbeth. 2n batx escènic. 2021

Aquí hi ha la peça de final de curs dels alumnes de 2n de batxillerat escènic. La primera promoció de l’@insmilabcn. Ha estat una aventura crear una obra en plena pandèmia, tot i així, en un gran esforç col·lectiu, aquest n’és el resultat final. Moltes gràcies, estem molt orgullos@s de vosaltres! Us trobarem molt a faltar!