Mostra anatomia aplicada final 2n trimestre

Durant el 2n trimestre a l’@insmilabcn, dins l’assignatura d’anatomia aplicada, hem viscut tot el procés creatiu a l’hora de muntar una coreografia, des de l’inici fins a la posada en escena a diferents espais. Ha estat un procés molt enriquidor on hem compartit moltes idees i emocions, i sobretot les ganes de ballar i de moure’ns! Moltes felicitats a tots els ballarins i ballarines per la bona feina, també a tot l’equip de gravació i tècnics de so. Ara ens centrarem en el musical que estrenarem a final de curs!

Sortida al teatre Oracles

El passat dimecres 24 de març vam fer una sortida al teatre Oracles per gravar la cançó “Joves del món! Passeu, passeu!” que hem creat a classe.
Primer vam fer una posada en escena de les titelles que hem fet a classe. Són titelles d’ombres de… Llegeix més»

RUNAWAY

Anatomia aplicada, resum runaway, passi pel professorat, avui a l hora del pati, espectacular! 1 batA
En què consisteix l’escenografia

En el marc de les sessions d’orientació de la classe de 2n de batxillerat d’Arts escèniques, ens ha visitat Albert Pascual, professor d’Escenografia de l’Institut del Teatre. La xerrada ha tingut dues parts. Primer ens ha explicat en què consisteix l’escenografia i la seva aplicació… Llegeix més»

Making off de la coregrafia grupal

Aquest és el making off de la coregrafia grupal que presentarem a l’@insmilabcn la setmana vinent. Ha estat un procés molt enriquidor. Hi ha moltes hores de feina, ganes i treball del cos i de l’imaginari grupal de la promoció de 1r de batxillerat escènic d’enguany. Que la pandèmia no aturi les ganes de ballar i moure´ns! Gràcies a tots i a totes les alumnes pel gran esforç que heu fet!

Nous llibres de ciències per la biblioteca


Fa uns dies des dels departaments de ciènciies vam comprar molts llibres científics de la Col.lecció de 100 en 100 de l’editorial Cossetània per al fons de la biblioteca. Aquests llibres presenten cóntinguts en 100 capítols curts de lectura amena i interessant. L’acollida que… Llegeix més»

Seminari sobre Energia Nuclear

Els alumnes de Física de 2n de BTX han participat en un Seminari sobre Energia Nuclear a càrrec de Dani Suárez, professor de la UPC i tècnic d’instrucció de la CN d’Ascó. El ponent ens ha explicat com funciona una central nuclear de fissió, els riscos i beneficis d’aquesta font d’energia i com es preveu que siguin els futurs reactors de fusió nuclear