Projecte “Els animals domèstics”

Dins dels projectes d’investigació sobre els animals domèstics que s’estan portant a terme a les classes de 1r, aquesta setmana han observat de primera mà els animals que té el mestre Marc a l’hort de Roquetes.

Han gaudit de la feina pròpia dels grangers: tallant herba per a les cabres i munyint-les per tal d’extreure llet. Han donat taronges i panís a les oques i fulles de bròquil al burro… Fins i tot han tret alguns ous de les gallines….S’ho han passat d’allò més bé i han acabat jugant una estona per l’hort.

Els alumnes mtjançant aquesta experiència han pogut  realitzar activitats força vivencials i enriquidores d’aproximació directa a la natura. Els ha permès descobrir característiques i peculiaritats d’animals domèstics. Continuem potenciant la intel·ligència naturalista o ecològica a través dels hàbits de cura i  respecte al medi i als diferents éssers vius amb els que podem conviure.

Si cliqueu a sobre la imatge podreu veure el recull fotogràfic de les activitats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>