CodeWeek 2021

A l’Institut Vallès creiem que l’educació bàsica de qualsevol persona en l’era digital ha d’incloure la comprensió de la programació i el desenvolupament de competències fonamentals relacionades amb el pensament computacional, així com capacitats de resolució de problemes, de col·laboració i analítics.

Aprendre a programar pot capacitar als alumnes per situar-se a l’avantguarda d’una societat competent des del punt de vista digital, per conèixer millor el món que ens envolta i per poder-se desenvolupar millor en la vida personal y professional. Per aquesta raó aquest curs 2021-2022 oferim la matèria de Programació als alumnes de Batxillerat Tecnològic i des d’aquesta participem a molts esdeveniments com la #CodeWeek.

CodeWeek és una iniciativa a nivell europeu i promoguda per la Comissió Europea, que pretén apropar la programació informàtica a tota la població, però amb un especial enfocament en l’àmbit d’educació, per mostrar el seu potencial i eliminar mites sobre aquesta disciplina. En aquest enllaç podeu consultar el nostre granet de sorra!