Premis Treballs de Recerca

Cada any, al voltant de la diada de Sant Jordi, a la Casa de Cultura celebrem aquest acte de lliurament de premis, en el qual es fa un reconeixement als alumnes del curs de segon de batxillerat que han presentat els millors treballs de recerca. Enguany hem arribat a la desena edició d’aquest acte, i aprofitant l’avinentesa, l’Ajuntament del poble ha tingut el detall de lliurar un diploma de reconeixement a la nostra directora com a representant de l’Institut.

En aquest acte anual es fa el lliurament de dos premis. Per una banda l’AMPA del centre atorga el premi de la categoria General, mentre que l’Ajuntament del nostre poble atorga el premi de la categoria Tossa. Aquest any, a més, s’ha concedit un accèssit. Tots els premis van acompanyats d’una dotació econòmica i d’un lot de llibres de temàtica local.

Aquest any, els premiats han estat:

  • l’Anna Xirgu, en la categoria General pel treball : “La màgia de llegir i escriure”
  • en Joan Macaya, en la categoria Tossa pel treball: “Tècniques de pesca a Tossa de Mar”
  • i la Gemma Moncusí ha obtingut l’accèssit pel treball: ” L’ Alzheimer”

Felicitats a tots tres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>