Dimecres passat, 16 de novembre, vam fer una sessió ben especial a l’Aula d’Acollida.
Vam menjar plats típics de diferents països. Cadascú va portar un plat cuinat del seu país. Vam dir els ingredients de cada plat i vam explicar els secrets de cada recepta. Tot això en català, és clar! L’experiència va ser molt enriquidora ja que vam poder compartir la nostra cuina amb els altres companys i, d’aquesta manera, vam poder “viatjar” a través dels gustos.
Aquests són els plats que vam poder degustar:
- “Talhanca” de Bielorússia (semblant a la crep però amb patata)
- “Sos” de Gàmbia (arròs amb carn, ceba i pebrot)
- “Akara” de Gàmbia (semblant a bunyols de mongeta blanca)
- “Jollof Rice & Fish” de Nigèria (arròs amb peix)
- “Arepas de queso” de Veneçuela (pa fet amb farina de blat de moro)
- “Carquinyolis” de Catalunya (dolços amb ametlles)