Campionat d’Espanya d’Enduro a Tossa de Mar

Els dies 6 i 7 d’octubre es va fer un campionat d’Espanya d’Enduro a Tossa de Mar. Van venir el dimecres 3 per organitzar-ho tot i instal·lar-se pel cap de setmana.

El dissabte va ser la primera competició. Hi havia 3 fases: Una d’objectius, una de temps i l’última de circuit lliure per la muntanya.

El dia 6 a les 9 del matí va començar l´Extreme Test, que era un circuit amb obstacles artificials (pedres, rampes, troncs…) i ho havien de fer amb la puntuació més ràpida possible.

Després de l’Extreme Test van anar per Can Garriga a fer el circuit lliure per la muntanya, i un cop van fer el circuit lliure van anar cap a Sant Eloi a fer el Cross Test, que és un circuit normal, consisteix en anar el més ràpid possible i qui hagi fet el circuit més ràpid guanya.

Durant el dia van fer 3 Extreme Test i 2 Cross Test. Acabava sobre les 15  h, tornaven tots els motoristes on guardaven les motos i feien un descans fins les 16 h. A les 16 h donaven els premis de totes les categories, als millors.

El dia 7, diumenge, van fer exactament el mateix però a l’hora de donar els premis, van escollir els 3 millors de cada categoria. Després van recollir tots les seves coses i van marxar amb el seu camió.

Text: Aina Riba, Claris Bragulat i Dana Mata.

Els passats sis i set d’octubre es va celebrar el campionat d’Espanya d’Enduro, amb un total de 118 participants, que venien de diferents països.

El primer dia, dissabte 6, van començar fent la prova d’objectius que es situava a la zona del poliesportiu, la segona  consistia a fer un circuit amb un temps determinat. La prova es realitzava en un camp de terra  als afores de Tossa, i l’última consistia a fer un recorregut senyalitzat per la muntanya.

El segon dia van realitzar les mateixes proves. En acabar totes les proves, cap a dos quarts de cinc de la tarda van donar els premis. En la categoria de Junior en tercera posició va quedar l’Adrià Sánchez Botella.

Text: Abril Soler, Ariadna Puig.