An interdisciplinary activity in English & Art

La penúltima setmana d’estudis d’aquest curs, els alumnes de 3r d’ESO han fet una activitat interdisciplinar d’anglès i visual i plàstica per equips, amb les professores Mia Gutierres i Marina Petrova .

Es tractava de veure la pel·lícula de Tim Barton “Alicia en el país de les Meravelles” en anglès amb subtítols en anglès i realitzar unes tasques relacionades.

Pel que fa a la part d’anglès, els alumnes havien de fer una Web Quest buscant informació sobre l’autor del llibre, qui va inspirar a Tim Barton, background i altra informació que ajuda als alumnes a entendre millor la pel·lícula. A més a més, havien de fer una entrevista al productor d’aquesta pel·lícula, Tim Barton, en anglès.

Pel que fa a la part de visual i plàstica, es va proposar als alumnes de fer un cartell anunciant una hipotètica arribada de Tim Barton a Tossa de Mar.

D’aquesta manera els alumnes van passar una estona entretinguda mentre treballaven les competències bàsiques.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>