Visita a ‘La Granja’

El consum desproporcionat, especialment per Nadal, desorienta i distreu els nostres adolescents sobre el que és important, saber qui són. En aquesta sortida es van realitzar una sèrie de dinàmiques (taller de l’autoestima, joc dels regals i consciència emocional amb el cavall) amb l’objectiu que els alumnes prenguessin consciència que l’important radica a “ser” i no “tenir” i, així, siguin capaços de construir un model de consum basat en els seus valors.

Rut Ruiz i Mar Gascón (1A): “L’excursió a La Granja va ser molt divertida, encara que només d’arribar ens van fer esperar una bona estona. No vam poder fer totes les activitats programades perquè plovia. Per exemple, no vam poder muntar a cavall. Vam parlar del tema de ‘comprar per comprar’ i vam fer jocs i dinàmiques entorn d’aquest tema. Ja que no vam poder fer l’activitat de muntar a cavall, el vam passejar i acariciar, i també ens vam tirar moltes fotos amb ell”

Telma Nicolás i Yeray González (1B): “L’excursió de dilluns va estar força bé encara que plogués i que tardéssim una mica a començar les activitats. En primer lloc, els monitors ens van fer una xerrada sobre el Black Friday i, seguidament, vam fer una sèrie de jocs relacionats amb la xerrada. Finalment, vam anar a veure un cavall amb el qual vam aprendre a agafar-li confiança per a no tenir-li por”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>