Una visita especial

A principis de juny ens van venir a veure un cop més els alumnes de 1r de batxillerat de l’institut de Dalängskolan (Lidköping, Suècia).

Els nostres estudiants de 1r de Batxillerat van fer diverses presentacions PowerPoint en anglès on explicaven per exemple la rutina diària d’un adolescent a Tossa, o les festes més tradicionals del poble. Els alumnes i els professors suecs ens van fer preguntes i ens van explicar també coses típiques del lloc on viuen.

Una de les coses que ens va sorprendre més és que a Dalängskolan només tenen 4 hores de llum durant l’hivern, i que per contra a l’estiu quasi bé no es fa fosc. També ens van fer quatre cèntims del que fan en el seu temps lliure. Ens van explicar que no hi ha gaire costum de sortir per la nit i que quan es troben al vespre ho fan a casa d’algú. Hi ha moltes noies que juguen a futbol, i un esport típic que la majoria d’adolescents practiquen és el Bandy sobre gel.

sdr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>