Les premiades d’ImpulsFP

Són les guanyadores del tercer premi d’ImpulsFP, Neri Slavova, Sheila Martínez i Aniana
Pratsevall, tres alumnes de segon cicle formatiu de Grau Superior en Administració i
Finances.
Cada cop hi ha més persones amb intoleràncies alimentàries i alhora també interessades a
cuidar la seva alimentació. Per aquest motiu, la idea de posar en funcionament un
restaurant amb productes de qualitat, ecològics i naturals (sense pesticides, conservants ni
additius) va sorgir de la manca d’alternatives que tenen coneguts seus a l’hora d’anar a
menjar fora. Per això van pensar que, com ells, hi hauria moltes més persones amb aquesta
mancança, creant un nínxol de mercat per cobrir aquestes necessitats.
A més, es van veure amb cor de dur a terme aquest projecte a causa de l’experiència que
tenen en el sector de l’hostaleria. Van aconseguir crear un restaurant amb plats vegetarians,
apte per a persones intolerants al gluten i a la lactosa, aplicant polítiques de RSC
mediambientals.