Certificació Microsoft Office Specialist (MOS)

Saps que l’Institut Serrallarga és centre certificador del Microsoft Office Specialist?

Microsoft Office Specialist és l’estàndard de certificació reconegut per demostrar habilitat en el maneig de Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, etc. És l’únic programa de certificació aprovat per Microsoft per mesurar i avaluar la capacitat dels usuaris, ajudant així a cobrir la demanda de personal qualificat que sorgeix en els llocs de treball.

 Quins avantatges aporta el MOS?

  • Qualificació, desenvolupament professional i millora de les opcions d’ocupabilitat entre els candidats que validen i acrediten els seus coneixements adquirits a través d’una certificació oficial.
  • Reconeixement internacional en el domini de les eines de la suite Office avalat per Microsoft.

A qui va dirigit el MOS?

  • Estudiants, MOS augmenta el rendiment acadèmic i els prepara per a la universitat i la seva futura carrera professional.
  • Treballadors, brinden capacitació i suport específics, millorant el seu rendiment i productivitat.
  • Empresaris, Microsoft Office Specialist millora els resultats institucionals.

Com pots certificar el MOS?

Abans de realitzar la prova de certificació tindràs accés als Practice Test. Són simulacres d’exàmens dissenyats perquè els alumnes puguin avaluar prèviament el seu nivell de coneixements, practicar i preparar-se per a la prova amb una eina alineada amb l’examen de certificació oficial.

Els exàmens MOS són totalment pràctics i interactius: realització de diferents tasques sobre arxius definits utilitzant l’eina en la qual s’està examinant el candidat. Tenen una durada d’entre 50 i 90 minuts.

En aquest examen no s’inclouen preguntes amb opcions ni de memorització, sinó que es realitza en un entorn real i interactiu on s’han de realitzar i superar les tasques tècniques assignades per poder demostrar les capacitats.

Després de concloure l’examen, els candidats són informats de la seva qualificació i els que hagin aprovat rebran el certificat oficial al cap d’unes setmanes per correu postal.

Estàs interessat/da?

Envia un correu electrònic a informatica@iesserrallarga.cat, indicant el vostre nom i cognoms complets, el teu DNI, correu electrònic, telèfon i si ets o no estudiant del centre.

La certificació MOS té un cost de 45€ i inclou:

  • Accés al contingut teòric-pràctic del curs.
  • Accés al Practice Test.
  • Accés a la certificació de dos programaris del Microsoft Office amb un total de tres intents per aprovar-los.

Ara és el teu moment. T’hi esperem!