Reserva d’aules i espais

Atenció: Aquest curs no es podran reservar ni l'aula polivalent ni la biblioteca

Atenció: Aquest curs no es podran reservar ni l'aula polivalent ni la biblioteca

Horari Info 1 Horari Info 2 Horari Info 3
Horari Info 4 Horari Pati Aula Polivalent

1r pas: Accedir a la pàgina de gestió

Accés al web si ets usuari del Moodle (en principi tot el professorat del centre)

Quan accedeixes a la portada del web i fas clic a Entra (a la dreta de la barra superior) per autenticar-te, apareixerà una nova finestra amb la icona de Moodle, fes-hi clic.

informacio-reserva-aules-08

A continuació, apareixerà la pantalla d'autenticació de Moodle, un cop hagis posat les dades d'accés (les mateixes que fas servir per accedir al moodle), el sistema et demanarà permís. Fes clic a Confirma.

informacio-reserva-aules-09

Un cop fet això ens tornarà a aparèixer la portada del web però ja estarem en disposició de gestionar-la perquè ja hi haurem entrat (fixa't que la barra de dalt ha canviat i hi apareix el teu nom a la dreta).

Aleshores, si poses el cursor damunt la pestanya Institut Secretari Coloma es desplegarà un menú. Fes clic damunt de Tauler.

informacio-reserva-aules-03

Ara l'aspecte ha canviat del tot perquè hem abandonat la portada del web i estem dins de la pàgina de gestió. Posa el cursor damunt del menú situat a la part lateral esquerra, damunt de Reserves, i veuràs que es desplega un submenú amb tres ítems, Totes les reserves, Afegeix i Calendari.

informacio-reserva-aules-05

2n pas: Fer una reserva

Consulta el calendari

Abans de fer una reserva és convenient saber quines són les aules que estan ocupades aquell dia per tal de deduir quines queden lliures. Per comprovar-ho clica Calendari i apareix un calendari amb l'ocupació de les aules. Si poses el cursor i cliques damunt de qualsevol dia del mes es mostra amb detall quines hores i quines aules estan ocupades aquell dia. Donat que es mostren ordenadament, no és massa difícil veure quina aula queda lliure (INFO1, INFO2, INFO3, INFO4 o AULA MAGNA) en alguna hora.

informacio-reserva-aules-12

Fer una nova reserva

Un cop segurs de tenir una aula lliure, posa el cursor damunt Reserves i clica Afegeix. T'apareixerà una finestra on es demanen totes les dades per fer la nova reserva d'aula.

informacio-reserva-aules-11

A continuació has d'omplir els camps de la reserva escrivint només el Títol. Després, a l'apartat Paràmetres de la reserva tria un espai o equip del desplegable.

Veuràs que es carrega de forma automàtica la imatge il·lustrativa del recurs a l'apartat Informació del recurs i a l'apartat Calendari de reserves es mostren les reserves (en cas que n'hi hagin) fetes sobre aquest espai o equip per poder triar dates que no se solapin.

Seguidament tria la data de la reserva:

Tria la data d'inici (la data de finalització s'omplirà de forma automàtica amb la mateixa data) i l'hora d'inici i de finalització (el sistema proposa 1h després però la podeu modificar). També pots escriure l'hora en cas que sigui necessari, per exemple 10:15h. Finalment, fes clic al botó Publica que hi ha a la banda superior dreta.

info-reserva-espais-08
A l'exemple anterior la reserva es faria pel dia 23 de setembre de 12 a 13h.

Es poden fer reserves periòdiques gestionades per la junta directiva.

Si hi ha algun conflicte a l'hora de crear-la (data solapada per exemple) el sistema mostra un missatge d'error però desa la reserva com a "Pendent" per tal que l'usuari la pugui modificar.