Reunions d’inici de curs amb les famílies

Benvolgudes famílies,

Durant el mes de setembre es faran les reunions de pares i mares amb els tutors dels respectius grups, amb l’objectiu de presentar el curs, explicar les línies bàsiques d’actuació aquest nou curs i tenir el primer intercanvi d’impressions.

Depenent del curs de la pandèmia aquestes reunions podrien ser virtuals, si fos aquesta la situació rebreu el correu corresponent amb l’enllaç de la reunió, en cas contrari la reunió serà presencial.

Per això em plau convocar-vos a les següents reunions:

L’assistència a aquesta reunió és clau per facilitar a tothom la informació sobre el funcionament del curs. Si per algun motiu no hi pogués assistir cap dels pares, us demanem que ens informeu per poder-vos fer arribar aquesta informació.

Cordialment
Montserrat Travieso
Directora

3 comentaris

 1. Julia Ferri

  Hola buenos días
  No podré asistir a la reunión de 4a hoy si me podéis hacer llegar la información pertinente lo agradecería.
  Saludos y gracias
  Julia
  Madre de Elia Amate Ferri

 2. Sheilla Vecorena

  Hola buen día, no tuve ningún comunicado de la reunión de 3ro de la eso, estuve enviando correos y llamando para que me digan en qué momento me mandaran el link, y nada, nadie respondió.

 3. admin Autor de l'article

  Sentim que s’hagi donat aquesta situació. Ara mateix, la millor manera d’aconseguir aquesta informació és posant-se en contacte amb el tutor/a del grup del seu fill/a.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>