Sortida tutorial de batxillerat

Àrea de pícnic de Can Coll, Cerdanyola

El dimecres, 29 de setembre, l’alumnat de batxillerat va celebrar la sortida tutorial fent una botifarrada a l’àrea de Pícnic de Can Coll, una coneguda masia del parc de Collserola i que dóna nom també a un torrent que es troba al municipi de Cerdanyola.

Després d’un breu trajecte amb tren fins a Cerdanyola, vam iniciar el nostre itinerari pel passeig d’Horta. Seguint el camí de Sant Iscle vam passar per sota de l’aqüeducte de Canaletes, per davant de la masia de Can Canaletes (a mà dreta) i de l’ermita de Santa Maria de les Feixes (a mà esquerra). Des d’allí vam continuar fins a l’indicador d’un camí que puja a mà dreta…

Enmig d’un bosc de pi blanc amb sotabosc d’alzines molt ben conservat, vam anar seguint el camí sense possibilitat de pèrdua gràcies a la senyalització del parc. Després de creuar el torrent diverses vegades i de passar per un prat, al final d’unes escales vam arribar al nostre destí, la zona d’oci de Can Coll, perfecta per rostir carn i per donar sentit a la sortida tutorial: vam xerrar, ens vam ajudar per encendre els focs, vam gaudir del bon temps i d’un àpat més que abundant.

Ja tocades les 13:00 hores vam desfer el nostre camí fins a l’estació de Renfe i a les 15:00 arribàvem esgotats i feliços a l’institut. I tips!

 Àlbum de fotos