Hip Hop

El dimarts 21 de novembre vam tenir el luxe de rebre al nostre institut les germanes Pons, la Berta i la Clara, de la companyia de dansa urbana, BRODAS BROS


1r TASOCT- VISITA AL RIBOTI DE LA CLARA I LA BERTA PONS (BRODAS BROS)

El dimarts 21 de novembre vam tenir el luxe de rebre al nostre institut des del Mòdul 06, Animació i Gestió Cultural, les germanes Pons, la Berta i la Clara, de la companyia de dansa urbana, BRODAS BROS.

Aquesta visita es gestiona des del Programa FLIPART de la Diputació de Barcelona, des de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports, concretament des de l’Oficina de Difusió Artística (a càrrec de la Judit Figuerola). En aquest programa s’oferten diferents activitats, una de les quals anomenen “Aventures d’Artistes”.

Tant la Berta com la Clara ens han explicat quina ha estat la trajectòria fins a arribar a ser la companyia actual, quina és la seva formació inicial i quin equip forma actualment la companyia (persones, funcions, recursos, infraestructures, etc).

També ens han explicat quin significat té el mot hip-hop, d’on prové, quines variants té i perquè, a més de fer-nos petites performances a l’aula dels noms dels moviments o estils dintre d’aquesta dansa de cultura urbana. Moltes gràcies per la vostra masterclass! Hem après molt! Estem segures i segurs que us anirem a veure actuar al més aviat possible i farem petar la xerrada com ahir.

Fins aviat!

Accés a l’àlbum de fotos