Coneixement d’oficis. Curs 18-19

Un curs més, un grup d’alumnes de 4t d’ESO participarà en el projecte de Coneixement d’Oficis que ofereix el Vapor Llonch de Sabadell. Una activitat en la que l’Institut participa des de fa dotze anys.

El Coneixement d’Oficis és un recurs de transició entre el món escolar i el món laboral, per aquest motiu, està adreçat a un grup reduït d’alumnes que, aquest curs, finalitzen la seva etapa d’escolarització obligatòria.

Amb l’objectiu d’apropar-los a l’àmbit del treball i de facilitar la planificació del seu futur professional, els i les alumnes realitzaran diferents sessions d’orientació i set oficis diversos al llarg del curs: automoció, fleca i pastisseria, metall, hosteleria, electricitat, indústria 4.0 i fusteria que us anirem il·lustrant, en aquest article, durant el seu procés.

Estudiar i testar a la vegada l’entorn laboral és una oportunitat per despertar vocacions professionals, provar diferents àmbits del món del treball i per animar l’alumnat seleccionat a iniciar un nou procés acadèmic un cop finalitzi l’escolaritat obligatòria. 

Àlbum de fotos d’Hosteleria
Àlbum de fotos de Fleca
Àlbum de fotos de Metall
Àlbum de fotos de Mecànica
Àlbum de fotos de Jornada d’orientació