Carnestoltes 2017 (matí)

El nostre Rei carnestoltes particular ha donat permís per passar-s’ho bé sense limitacions: ha arribat el moment de ballar i desfilar disfressats

El Rei carnestoltes és un personatge fictici carnavalesc que es converteix en el centre de les festes. Cada any retorna sota l’aparença d’un animal o d’una persona, i llegeix el pregó amb el qual s’inaugura la celebració. A nosaltres no ens ha fet falta la lectura de cap pregó.

El Rei ha donat permís per passar-s’ho bé sense limitacions: ha arribat el moment de ballar i desfilar disfressats. La celebració aquest any ha estat coordinada per la Comissió de Festes del centre, els professors del departament de socials i els alumnes de pràctiques d’Animació Sociocultural i turística: el Víctor, el Guille i la Judit.

La implicació de tots ha marcat ja una línia que s’ha de seguir perquè tan important com la pròpia festa és la programació de les activitats, la col·laboració de l’alumnat i dels professors i professores.

 Després de disfresar-se a les aules tutoria i de decorar l’estrella de la fama, cada grup classe va passar pel photocall, al vestíbul del centre, i es va dirigir al centre cívic Rogelio Soto per participar a la festa. El jurat ha suat de valent per decidir els guanyadors de cada categoria de premis.  Uns premis que aquest curs consistien en un esmorzar per al grup d’alumnes guanyadors de 1r cicle, i per al segon cicle de l’ESO, cicles formatius i batxillerat, una invitació per assistir com a públic a un programa de televisió.

Guanyadors delconcurs:

1r B ESO 2n A ESO
4t A ESO 4t C ESO
2n de Batxillerat 2n A de TAPSD

Àlbum de fotos